user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Louise Henriëttelaan

location Ede, Gelderland, Netherlands

currency
875.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
In het bosrijke ‘Beatrixpark’ staat het appartementencomplex ‘Reemsterzand’.

Het wooncomplex ligt in een rustige, ‘groene’ wijk van Ede, centraal ten opzichte van het winkelcentrum en NS-station Ede-Wageningen. Landelijk gezien is Ede goed bereikbaar door de ligging aan verschillende snelwegen naar zowel zuid/noord als oost/west. Daarnaast is het ooit kleine dorp aan de Veluwe uitgegroeid tot een grote en veelzijdige woonplaats. Theater, cultuur, bioscoop Cinemec, sport, diverse evenementen, etc., het is hier allemaal te vinden.

Luxe 3-kamerappartementen met een eigen privé parkeerplaats en berging in de beveiligde parkeergarage.

Deze woning is gelegen op de begane grond.

Indeling:
Ruime woonkamer (29-32 m2) met open keuken voorzien van o.a. een keramische kookplaat. Compleet ingerichte badkamer en apart toilet. De eerste slaapkamer van ongeveer 13m2 geeft toegang tot de badkamer en het terras. De tweede slaapkamer is uitermate geschikt als logeer- of hobbykamer.

Huurprijs: € 875 p.m.
Servicekosten: € 67,55 p.m.
De woning is per direct beschikbaar. De minimale huurperiode is 12 maanden.
Let op: deze woning is uitermate geschikt voor senioren. Deze doelgroep geniet dan ook de voorkeur.

Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website NMGwonen.nl/huur. Zoek vervolgens de woning op en klik in het paarse vlak op de knop [INLOGGEN]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Indien er meerdere kandidaten gereageerd hebben, wordt de woning aangeboden aan de best passende kandidaat, waarbij wij de kandidaten beoordelen op volgorde van binnenkomst.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs per maand te bedragen. Het inkomen van een eventuele partner mag voor de helft meegerekend worden. Zelfstandigen dienen minimaal 2 jaarcijfers te kunnen aanleveren. Er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Tevens voeren wij een creditcheck uit. Voor alle toewijzingscriteria verwijzen wij u naar onze website.

Indien u zich inschrijft via onze website NMGwonen, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-mail informeren over de woningen die beschikbaar komen en voldoen aan uw woonwensen.

Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 875.00

Woonoppervlakte

ambulance 70 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Parkeerplaats: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Extra kenmerken

Inhoud

175 m³

Isolatie

Dubbel glas

Huurprijs

€ 875 per maand (exclusief servicekosten à € 68,00 /mnd)

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Cv-ketel

Warm water

Cv-ketel

Bouwperiode

2001-2010

Waarborgsom

Geen

Energielabel

Niet beschikbaar

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Portiekflat

Soort parkeergelegenheid

Parkeergarage

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid