user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Louise Henriëttelaan

location Ede, Gelderland, Netherlands

currency
910.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
38 appartementen te huur in Ede

Aan de Louise Henriettelaan, tegenover het zorgcentrum HetMaanderzand, worden twee woongebouwen met 3 etages gerealiseerd. Op de beganegrond komen de zorgvoorzieningen die bij Maanderzand horen waar mensenbeschermd wonen met dementie. De 36 levensloopbestendige woningen zijn verdeeldover de eerste en tweede verdieping. Hier zijn ouderen vanaf 60 jaar en ouderwelkom met �©n zonder zorgvraag.

Maak uw keuze

In Nieuw Cavalje vindt u 9 verschillende woningtypen dievari�«ren van 66 tot 76 m�². Alle woningen hebben een heerlijkebuitenruimte en een of twee slaapkamers. Ook is er een inpandige bergingaanwezig. Het complex zelf isfris en ruimtelijk ingericht met veel groen.

Woonzorgcentrum Het Maanderzand

Bij HetMaanderzand, centraal gelegen in het groene Beatrixpark in Ede, kunt u wonen ineen huiselijke, veilige en kleinschalige omgeving.

U heeft de regie; wij ondersteunen u. Ook wanneer u in eenappartement woont in het Cavalj�© gebouw kunt u zorg van het Maanderzandontvangen. U bent altijd van harte welkom om een lekkere kop koffie of thee tekomen drinken in onze gezellige brasserie Margriet.

Wat wij u daarnaast kunnen bieden:

Hulp bij de huishouding
Persoonlijke verzorging en/of verpleging
Personenalarmering
Maaltijden (u kunt in onze gezellige Brasserie eten of uw maaltijd thuis ontvangen)
Dagbesteding de Linde voor mensen met geheugenproblemen
Wekelijks terugkerende activiteiten in de Brasserie waar u van harte welkom bent

Alles in de buurt

Vanuit Nieuw Cavalje zit u binnen 10 minuten in het centrumvan Ede. Een bruisende en gezellige stad waar ook ruimte is gemaakt voor bomenen geveltuinen. En wat dacht u van de Veluwe? Hier kunt u heerlijk fietsen enwandelen. Alleen, met de hond of samen. Deze prachtige natuur vindt uhartstikke dichtbij Nieuw Cavalje. Dichtbij huis, maar toch die vrijheid.

Optimaal comfortabel

In Nieuw Cavalje heeft u keuze uit 9 verschillendewoningtypen. Er zijn appartementen met een en twee slaapkamers. Alle woningenhebben een inpandige berging en een eigen balkon. De keuken is volledigingericht met inbouwapparatuur en de luxe badkamer is hoogwaardig afgewerkt. Beidecomplexen zijn volledig drempelvrij.

Het kleinste appartement is 66 m�² en hetgrootste appartement is 76 m�². Geen grootverschil, maar het is net waar u naar op zoek bent. Toch die extra slaapkamerof liever een compacte hobbykamer? En wilt u het balkon op het oosten ofwesten? De keuze is aan u.

Zo dichtbij het centrum

Nieuw Cavalje ligt in de wijk �Manen�. Binnen een kwartierlopen bevindt u zich al in het centrum van Ede. In de buurt van het complexvindt u diverse supermarkten, kerken engezondheidscentra.

Wonen in Nieuw Cavalje betekent comfortabel wonen met allevoorzieningen in de buurt. Zo stopt de bus voor de deur die u binnen 10 minutennaar het centrum brengt. Maar ook het treinstation Ede-Wageningen bevindt zichop loopafstand. Even een frisse neus halen? De natuur van Ede vraagt om ontdektte worden, op de fiets of lopend. Een geweldige woonlocatie!

Complex co�¶rdinator

Wij vinden het belangrijk dat u zich straks echt thuis voelt in deCavalje en willen u graag ontzorgen waar mogelijk. Daarom is in beide complexenwekelijks een complex facilityhst aanwezig..

De facilityhost is het eerste aanspreekpunt voor de bewoner. Hij of zijhelpt u op weg wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het afnemenvan zorg of de activiteiten die in het naastgelegen Maanderzand plaatsvinden.Het kan ook zijn dat u uw sleutels bent kwijtgeraakt of het gewoon even fijnvindt om een praatje te maken. Ook daarvoor kan men terecht bij de complexco�¶rdinator.

Huurprijs

currency 910.00

Woonoppervlakte

ambulance 66 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2020

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Extra kenmerken

Inhoud

171 m³

Bouwjaar

2020

Huurprijs

€ 910 per maand (servicekosten onbekend)

Soort bouw

Bestaande bouw

Waarborgsom

Geen

Energielabel

Niet beschikbaar

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Galerijflat (appartement)

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid