user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Brinkgreverweg

location Deventer, Overijssel, Netherlands

currency
800.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

TE HUUR leuk 3 kamer appartement aan de Brinkgreverweg nabij het centrum van Deventer!

Dit appartement is gelegen aan de Brinkgreverweg in Deventer op loopafstand van de IJssel, de Brink, het NS trein- en busstation, Saxion Hogeschool en ROC Aventus.

Een ideale woonruimte voor een jonge man of vrouw die alles uit het leven haalt en een comfortabel thuis nabij het centrum van Deventer wenst. Het betreft een tweetal verdiepingen i.c. een woonkamer van ruim 37 m² met een open keuken (6 m²) en een slaapkamer (7,5 m²). De woonkamer is voorzien van infrarood verwarming en een gezellige houtkachel, is goed geïsoleerd en niet meer aangesloten op gas, er zijn verschillende leemwanden en natuurlijke materialen verwerkt, het water wordt behandeld dmv een waterontharder.

De luxe badkamer en separate toilet liggen een verdieping lager. Op deze verdieping bevindt zich ook een zeer ruim dakterras aan de achterzijde van de woning.

De voorkeur gaat uit naar een iemand die net aan zijn of haar loopbaan is begonnen. Het betreft woonruimte voor 1 persoon. Via de voorzijde van het pand wordt het appartement bereikt via een trap of via de achterzijde kan je ook het appartement naar het dakterras bereiken.

De woning heeft gemeenschappelijke voorzieningen zoals een gedeelde fietsenstalling en bijkeuken, te vergelijken met centraal wonen.

HUURPRIJS & KOSTEN

HUURDER profiel

EISEN

Indien je binnen het 'huurder profiel' past ontvangen we graag voor onze selectieprocedure kopieën van:

OVERIGE INFORMATIE

Graag ontvangen wij per e-mail graag van jou een korte omschrijving waarom jij deze woning wilt huren; wie ben je en wat doe je (werk, hobby's enzovoorts). Wij nemen dan contact met je op voor een vrijblijvende bezichtiging. Voor meer informatie kan je natuurlijk ook bellen op ******.

Deze informatie met foto's en sfeerbeelden, is met zorg samengesteld om een indruk te geven van deze huurwoning. Echter zijn onvolkomenheden of onjuistheden in deze informatie voorbehouden waarvoor wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Huurprijs

currency 800.00

Woonoppervlakte

ambulance 60 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1922

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 1.000

Ligging

Aan een drukke weg

Bouwjaar

1922

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Open haard

Beschikbaar

Per 01-04-2023

Soort woning

Bovenwoning

Servicekosten

€ 226

Voorzieningen

Toilet

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Roken toegestaan

Nee

Huisdieren toegestaan

Nee

Maximaal aantal bewoners

2

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid