user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement IJsselmeerstraat

location Den Helder, Noord-Holland, Netherlands

currency
1195.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Betaalbaar, duurzaam en stijlvol wonen in Den Helder.

START VERHUUR
24 energiezuinige en moderne 3-kamer appartementen van 65m2 in een statige woonvilla met berging en parkeerplaats.

Twee Woonvilla’s
De Woonvilla heeft 12 moderne appartementen – verdeeld over drie woonlagen- stuk voor stuk fraai afgewerkt met een moderne badkamer, een compleet ingerichte keuken en wanden voorzien van glasvezelbehang. In het midden van het gebouw ligt de entree. Deze biedt toegang tot de ruime, centrale hal. Deze hal geeft tevens toegang tot de vier appartementen op de begane grond.

Appartementen
Alle appartementen lijken op elkaar, toch is ieder appartement nét even anders.
Het woonoppervlakte is gemiddeld ca. 65m2.

De appartementen zijn voorzien van een mooie moderne vloerafwerking én vloerverwarming. De vloerverwarming verwarmt én kan koelen. Dat is nog eens comfortabel! Daarbij hebben alle appartementen een keurige wand- en plafondafwerking.

De woonkamer heeft toegang tot het balkon en een luxe open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 8m² en 10m². De kamers zijn voorzien van royale draaikiepramen. Frisse ruimtes vol daglicht en een comfortabel afwerkingsniveau.

In de luxe badkamer is een douche, dubbele wastafel, spiegel (mét ledverlichting) en toilet aanwezig.

Ieder appartement heeft een werkkast met wasmachine- en drogeraansluiting en buiten een eigen ruime berging van 5m2.

De appartementen op de begane grond beschikken over een fraaie, groene tuin.

Duurzaamheid
Jouw nieuwe appartement staat straks niet alleen in een groene omgeving, maar is zelf ook groen. De woningen zijn gasloos. Elk appartement wordt voorzien van een eigen warmtepomp die zorgt voor warm tapwater en het verwarmen en verkoelen van je appartement. Op het dak zijn een groot aantal zonnepanelen aangebracht. De energie die wordt opgeleverd gaat terug naar jouw appartement. Jouw nieuwe woning is daarmee comfortabel, duurzaam én betaalbaar!

De locatie
In Den Helder vind je niet alleen de fraaie natuur rond de Waddenzee, maar net zo goed de reuring van de stad. Een theater, bioscoop, filmhuis, restaurants en musea. De afsluiting van de achter gelegen woonwijk aan de Fluytstraat, komen twee eigentijdse Woonvilla’s de bergingscomplexen en het parkeren aan de IJsselmeerstraat.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op het naastgelegen parkeerterrein. Iedere woning mag gebruik maken van één parkeerplaats. Heb je meerdere auto’s? In het openbaar gebied kun je vrij parkeren.

Huurprijzen
De appartementen worden verhuurd met een huurprijs vanaf € 1.045,- tot € 1.195,-. De huurprijs is afhankelijk van de ligging in de Woonvilla.

Planning
De bouw is al ver gevorderd en de appartementen zullen omstreeks 1 oktober 2023 worden opgeleverd.

Bijzonderheden
• Duurzame appartementen.
• Hoog afwerkingsniveau
• Plieger sanitair

Aanmelden
Zie jij het al helemaal zitten om hier te wonen of wil je simpelweg wat meer info over dit leuke project? Neem contact op via ****** Je ontvangt dan zo snel mogelijk alle informatie over het project en wij helpen je graag!

Disclaimer
NederWoon Verhuurmakelaars is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie in deze tekst geen rechten worden ontleend

Huurprijs

currency 1195.00

Woonoppervlakte

ambulance 65 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2022

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

2022

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-10-2023

Soort woning

Galerijflat

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid