user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Zeekant

location Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands

currency
3500.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Zeekant 65-A, Den Haag

Gelegen in Den Haag ligt dit prachtige en ruime appartement aan de Zeekant. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 195 m2, is gebouwd in 1991 en heeft een energielabel A.

Uniek wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Zeekant 65-A is gelegen in de buurt Scheveningen Badplaats. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 9 minuten rijden.

Indeling:
Binnenkomst in de centrale hal op de begane grond. Hier kan met de lift of met de trap naar de verdieping van de woning gekomen worden. De voordeur van het appartement komt uit in de ruime woonkamer. Vanuit daar is er ook toegang tot de ruime open keuken, drie slaapkamers, badkamer en toilet. In de woonkamer is ook plek voor de eettafel. Aan de woonkamer vast zitten twee mooi ruime terrassen. Een van de twee terrassen kijkt uit op de zee. In de hoofdslaapkamer is een kledingkast aanwezig. In de tweede slaapkamer is ook een grote kast aanwezig. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en wastafelmeubel. In het toilet is ook een klein fonteintje aanwezig. daarnaast is er een tweede badkamer aangrenzend aan een van de slaapkamers.

Details:

English texst

Zeekant 65-A, The Hague

This beautiful and spacious apartment is located on the Zeekant in The Hague. The apartment has a living area of 195 m2, was built in 1991 and has an energy label A.

Unique living in The Hague. That works well in this neighborhood. Zeekant 65-A is located in the neighborhood Scheveningen Seaside Resort. The neighborhood has relatively many young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood in terms of population density.

The house is reasonably to easily accessible with many amenities nearby. Located within walking distance of a supermarket. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 9-minute drive away.

Layout:
Entry into the central hall on the ground floor. Here you can take the elevator or the stairs to the floor of the house. The front door of the apartment opens into the spacious living room. From there there is also access to the spacious open kitchen, three bedrooms, bathroom and toilet. There is also room for the dining table in the living room. Attached to the living room are two beautiful spacious terraces. One of the two terraces overlooks the sea. There is a wardrobe in the master bedroom. The second bedroom also has a large closet. The bathroom has a bath, separate shower and washbasin. There is also a small fountain in the toilet. in addition, there is a second bathroom adjacent to one of the bedrooms.

Details:

Huurprijs

currency 3500.00

Woonoppervlakte

ambulance 195 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1991

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Extra kenmerken

Borg

€ 3.500

Inhoud

526 m³

Ligging

Nabij de zee; Vrij uitzicht

Bouwjaar

1991

Isolatie

Dubbele beglazing, Volledig geïsoleerd

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

CV-ketel

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

A

Soort woning

Bovenwoning, Appartement

Servicekosten

€ 150

Voorzieningen

Kabel TV; Lift

Bijzonderheden

Seniorenwoning

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

1

Soort parkeergelegenheid

Betaald

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid