user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Maanplein

location Den Haag, Zuid-Holland, Netherlands

currency
965.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Ontdek Nova, jouw toekomstige thuis op het levendige Maanplein in de Binckhorst.

Wij presenteren 183 moderne en betaalbare woningen, waarvan 65 in het middensegment. Elke woning, variërend in grootte van 49m2 tot 120m2, beschikt over een eigen buitenruimte. Ontspan op je royale terras of geniet van je balkon met een charmant uitzicht. Nova maakt wonen gemakkelijk en comfortabel met 139 parkeerplaatsen en commerciële ruimte op de begane grond. Wil je op de hoogte blijven van dit prachtige project schrijf je dan in op hureninnova. nl.

- Huurappartementen, waarvan 65 in het middensegment.
- Huurprijs vanaf 965 euro.
- Oplevering in 2024.
- Woonoppervlakte van 49m2 tot 119m2.
- Binckhorst, Den Haag.
- Betaalbare moderniteit.

Type D

- Oppervlakte van 49,9 vierkante meter.
- 2 kamers, waaronder 1 slaapkamer.
- Klein maar efficiënt ingericht voor optimaal gebruik van de ruimte.
- Vloer is aanwezig

Ondanks de compacte oppervlakte biedt het Type D appartement een slimme indeling, waardoor elke ruimte optimaal benut wordt. De open woonkamer, eetkamer en keuken creëren een gevoel van ruimtelijkheid, terwijl de slaapkamer een knusse en intieme sfeer biedt.

Duurzaam Wonen
Duurzaamheid staat centraal bij Nova, met klimaatneutraal bouwen en groene initiatieven, inclusief stadverwarming van Eneco.

Levendige Binckhorst Buurt
Nova bevindt zich op het bruisende Maanplein, verweven met kunst, ambacht en lokale trots zoals de Kompaan-brouwerij.

Gemeenschapsgericht Ontwerp
Nova’s ontwerp verbindt bewoners met de buurt, bevordert ontmoetingen en biedt adembenemende uitzichten vanuit de toren.

Centrale & Goed Bereikbare Ligging
Binckhorst ligt gunstig aan de rand van Den Haag, met niet alleen een snelle fietsroute naar het centrum binnen 15 minuten, maar ook gemakkelijke toegang tot uitstekende snelwegen voor moeiteloos reizen door heel Nederland.

De Ligging

Binckhorst, aan de rand van Den Haag, biedt een levendige stadservaring met een focus op duurzaamheid en vernieuwing. Doordrenkt van robuuste industriële geschiedenis, evolueert deze wijk enthousiast naar een hernieuwde toekomst. Binckhorst is niet zomaar een wijk; het is een bruisende buurt waar de toekomst zich ontvouwt. Kunst, ambacht en levendige street art sieren elke hoek, met de gezellige Kompaan-brouwerij als lokale trots. Onderwijs gedijt met diverse basisscholen en een gloednieuwe middelbare school, waar leren en ontwikkelen samenkomen. Het centrum van Den Haag, op slechts 15 minuten fietsen, biedt een culturele diversiteit, van historische iconen tot levendige winkelstraten en culinaire hoogstandjes. Binckhorst is niet alleen goed bereikbaar met uitstekende treinverbindingen, maar biedt ook een levensstijl vol avontuur, gemak en verbinding, met eenvoudige toegang tot de snelweg voor moeiteloos reizen door Nederland.

Ontdek het bruisende leven bij Nova, gelegen aan het levendige Maanplein in de Binckhorst, waar hedendaagse luxe en toekomstgericht wonen samenkomen in een unieke woonomgeving. Wil je op de hoogte blijven van dit bijzondere project in Den Haag? Schrijf je dan in via: hureninnova.nl en ontdek hoe Nova je de mogelijkheid biedt om te wonen te midden van moderne faciliteiten en een levendige gemeenschap, omgeven door de dynamiek van de Binckhorst.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Huurprijs

currency 965.00

Woonoppervlakte

ambulance 50 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2024

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

132 m³

Ligging

Aan vaarwater, aan water en in woonwijk

Bouwjaar

2024

Huurprijs

€ 965 per maand (geen servicekosten)

Soort bouw

Nieuwbouw

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Stadsverwarming

Waarborgsom

€ 965 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Voorzieningen

CCTV, glasvezelkabel, mechanische ventilatie, TV kabel en zonnepanelen

Aantal badkamers

1 apart toilet

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Portiekflat (appartement)

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid