user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Henri Dunantstraat

location Brunssum, Limburg, Netherlands

currency
678.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
In Brunssum-Noord, in de wijk Lemmender, bevindt zich het appartementencomplex "Het Bentjen" aan de Henri Dunantstraat. Het complex is gunstig gelegen met goede aansluiting op de uitvalswegen naar dichtbij gelegen steden als Heerlen en Sittard. Er zijn ruime parkeervoorzieningen in de directe nabijheid en centrumvoorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, speeltuin en sportfaciliteiten.

Het complex bestaat uit 12 woonverdiepingen en is voorzien van twee liftinstallaties. Tevens zijn er afzonderlijk garages te huur, deze zijn gesitueerd op de begane grond. Het complex is toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen.

De indeling van dit ruime appartement met 3 slaapkamers is als volgt:

Dit verrassend ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een ruime woonkamer (ca. 28m²) en een gesloten keuken (ca. 9m²). De keuken bestaat uit 3 boven- en 3 onderkasten in een beuken kleurstelling. In de keuken bevinden zich tevens de wasmachine aansluiting en de boiler. Het ruime balkon bereikt u via de woonkamer en twee slaapkamers; dit is gelegen over de gehele breedte van het appartement.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en een vaste wastafel. Het toilet is separaat gelegen. Tot slot heeft dit ruime appartement drie slaapkamers met respectievelijke oppervlakten van ca. 12m², 11m² en 7,5m². Eén slaapkamer grenst aan de woonkamer en de andere 2 grenzen aan de hal.

Totale woonoppervlakte bedraagt ca. 90 m².

Omdat de woning nog niet beschikbaar is, beschikken we nog niet over actuele foto's. Getoonde foto's dienen ter impressie. Indien er een vloer aanwezig is, behoort deze niet tot de woning en is deze evt. ter overname in overleg met de huidige huurder.

Bijzonderheden:
- De genoemde servicekosten zijn inclusief voorschot stookkosten
- Er wordt een bedrag van € 15,00 per maand in rekening gebracht voor de boiler
- De waarborgsom bedraagt minimaal 1 volledige maandhuur (huur incl. servicekosten). Voor expats en zelfstandig ondernemers bedraagt de borg 3 maandhuren
- De huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd met een minimale huurperiode van 1 jaar
- Parkeren is gratis op grote parkeerplaats bij het complex, garages zijn te huur op basis van beschikbaarheid

Voor vragen over deze woning of voor het kenbaar maken van uw interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor in Heerlen.

Interesse in deze woning?
Schrijft u zich kosteloos en vrijblijvend in op onze website kunt u bij de woning klikken op de knop [REAGEER]: u geeft hiermee aan dat u interesse hebt in de woning. Indien er meerdere kandidaten gereageerd hebben, wordt de woning aangeboden aan de best passende kandidaat, waarbij wij de kandidaten beoordelen op volgorde van binnenkomst.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient het bruto maandinkomen minimaal 4x de huurprijs per maand te bedragen; er zal een inkomenstoets plaatsvinden. Op onze website vindt u alle toewijzingscriteria.
Indien u zich inschrijft via onze website, zullen wij u op basis van de verstrekte informatie automatisch per e-mail informeren over de woningen die beschikbaar komen en voldoen aan uw woonwensen.

Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 678.00

Woonoppervlakte

ambulance 75 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

206 m³

Huurprijs

€ 678 per maand (exclusief servicekosten à € 161,00 /mnd)

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Geiser (huur)

Bouwperiode

1960-1970

Waarborgsom

€ 854 eenmalig

Energielabel

E

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Galerijflat (appartement)

Externe bergruimte

5 m²

Badkamervoorzieningen

Douche

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid