user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Windestraat

location Badhoevedorp, Noord-Holland, Netherlands

currency
1500.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Te huur @Badhoevedorp, Windestraat 144

Dit moderne 3-kamer appartement van ongeveer 61 m² op de tweede verdieping met vrij uitzicht, een handig balkon, een gedeeld dakterras en vlakbij Amsterdam gelegen is te huur voor 2 jaar.

Dit mooi gelegen 3-kamer appartement (gebouwd in 2011) op de tweede verdieping, bereikbaar met een lift, heeft een woonkamer met toegang tot het balkon, een moderne open keuken met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een moderne badkamer met douche en wastafel, een apart toilet en een inpandige berging voorzien van een cv-combiketel. In de kelder is een gezamenlijke fietsenstalling en op de eerste verdieping is er een gemeenschappelijk dakterras. Het appartement is gelegen nabij diverse uitvalswegen (A10, A9 en A4), het openbaar vervoer en winkelvoorzieningen.

Het appartement heeft een gebruiksoppervlak van ongeveer 61 m² en een inhoud van ongeveer 170 m³, inclusief de inpandige berging. Deze maten zijn indicatief. Het hele huis heeft dubbele beglazing. Voor deze woning is het energielabel A uitgegeven.

Indeling Begane grond:
Entree, centrale hal met bellenbord en brievenbussen, hal met trap en lift.

Indeling 2e verdieping:
Entree, hal met gang, toilet, meterkast en deur naar de woonkamer van circa 20 m², open keuken circa 10 m² met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers van circa 12 m² en 7 m², badkamer van circa 5 m² met douche en wastafel, separaat toilet en een balkon van circa 6 m².

Berging:
Overdekte gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond.

Ligging:
Het appartementencomplex is gelegen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij het centrum van Badhoevedorp met diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Voorzieningen:
Dit leuke appartement is per direct beschikbaar en maakt onderdeel uit van een goed onderhouden appartementencomplex.

Waarom huren?
Bent u op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers, dat direct te betrekken is, met privacy en gemak en tevens centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Schiphol en omgeving, dan is dit de beste keuze.

Oplevering:
Het object wordt geleverd in de huidige staat en is per direct beschikbaar.

Huurprijs:
€ 1.500,-- per maand inclusief bijdrage stoffering (€ 25,--), exclusief gas, water elektra en exclusief servicekosten (€ 65,-- per maand).

Bijzonderheden

Huurcontract
Voor het aangaan van de huurovereenkomst zal er een inkomenscheck plaatsvinden.
Het betreft ongemeubileerde verhuur voor bepaalde tijd. Een overeenkomst wordt aangegaan voor twee jaar met een borg van twee maanden en de huurbetaling met automatische betaling per maand vooruit. Model: HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE ROZ (MODEL MAART 2017).

Bestemming:
De bestemming van het object is wonen. Het is huurder niet toegestaan het gehuurde een andere bestemming te geven of een deel van het gehuurde opnieuw toe te wijzen.

Bezichtigingen en Corona:
U kunt ons mailen voor een afspraak voor een bezichtiging. Onze bezichtigingen zullen individueel zijn en strak op afspraak en voor een bepaalde tijd. Hiermee en door goed te ventileren, de nodige afstand te houden en het aantal kijkers per bezichtiging te maximeren, proberen we de bezichtigingen zo gezond als mogelijk te laten plaatsvinden.

Voorwaarden:
_ Het gehuurde wordt te huur aangeboden voor een één- of een tweepersoonshuishouden;
_ Deze woning is niet geschikt voor woningdelers en studenten; verhuur aan meerdere personen is derhalve niet mogelijk;
_ Het is de huurder NIET toegestaan huisdieren mee te nemen in het te huren object;
_ Indien huurder binnen de eerste 12 maanden van de in de overeenkomst genoemde huurperiode de huurovereenkomst tussentijds door opzegging beëindigd, heeft verhuurder het recht om een vergoeding van 2 maanden huur in rekening te brengen ter compensatie van onvoorziene leegstand en de daarmee gepaard gaande extra kosten.
_ De huurder zal het onroerend goed beschikbaar stellen voor bezichtigingen in geval van verkoop of einde van de huur, in overleg met de makelaar.
_ De verhuurder zal altijd het onderhoud aan het gehuurde kunnen uitvoeren in overleg met de huurder.
_ Verhuurder en huurder zijn uitdrukkelijk overeengekomen dat roken niet is toegestaan in de woning.
_ Zonder toestemming van de verhuurder is het de huurder niet toegestaan om wijzigingen aan te brengen aan het pand, noch mogen muren worden verplaatst en mag de vloer niet worden geboord.
_ Op verzoek van en in overleg met de verhuurder zal de huurder de verhuurder toegang geven tot de woning om de woning te inspecteren.
_ Het gehuurde is uitsluitend bedoeld om te worden gebruikt als woonruimte ten behoeve van de huurder en de personen die rechtstreeks tot zijn familie behoren. De huurder is verplicht om daadwerkelijk in het gehuurde te wonen en het als zijn hoofdverblijf te gebruiken. Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde een andere bestemming te geven.
_ De huurder mag niet toestaan dat andere personen bij hem wonen dan diegenen die rechtstreeks tot zijn familie behoren.
_ Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde geheel of gedeeltelijk door derden te laten gebruiken of in onderhuur aan derden over te dragen.
_ De huurder heeft geen recht om een beroep of bedrijf uit te oefenen in enig deel van het gehuurde.
_ De huurder zal het gehuurde als een goede huurder gebruiken in overeenstemming met de overeengekomen bestemming.
_ De huurder aanvaardt het gehuurde in de staat waarin het zich nu bevindt en verbindt zich ertoe deze in deze staat te houden en bij beëindiging van de huurperiode in deze staat op te leveren.
_ De huurder zal het gehuurde voorzien van de nodige stoffering en meubels in overeenstemming met de overeengekomen bestemming.
_ Verhuurder is niet verantwoordelijk voor schade aan of diefstal van eigendommen van huurder. Goederen van huurder zijn niet verzekerd door verhuurder.
_ Het is de huurder niet toegestaan om voorwerpen, losse afvalstoffen, afval in zakken of afvalcontainers op buitengebieden van het gehuurde of de algemene gebruiksruimten te plaatsen.
_ De huurder en de bewoners van het gehuurde mogen de verhuurder noch de buren overlast van geluid, stank of enige andere vorm van overlast bezorgen.
_ De huurder mag geen luide muziek spelen op instrumenten.
_ De verhuurder is niet aansprakelijk voor schade aan en / of diefstal van de goederen die zijn opgeslagen door de door de huurder gehuurde ruimte.
_ De kosten voor gas, water en elektriciteit zijn voor rekening van de huurder. De huurder moet zorgen voor de aansluiting en registratie bij de relevante autoriteiten.
_ De huurder draagt zorg voor het juiste onderhoud van verwarmingselementen, sanitair, leidingen, afvoeren en dergelijke.
_ Huurder is verplicht inboedel- en AVP-verzekeringen te hebben of af te sluiten.
_ De huurder dient er rekening mee te houden dat de volgende zaken in elk geval voor rekening van de huurder komen indien deze zich voordoen:
_ Schade door bevriezing van leidingen
_ Verstopping van riool
_ Schoonmaak van eigendom bij vertrek
_ De huurder is aansprakelijk voor de tijdige betaling van de huur.
_ Drugsgebruik of teelt / delen is ten strengste verboden, de huur kan onmiddellijk worden beëindigd en de huurder is aansprakelijk voor alle kosten.
_ Wat in de huurovereenkomst is geannuleerd, moet worden gelezen als niet van toepassing.

Speciale bepalingen:
_ De opdrachtgever behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen het sluiten van een overeenkomst met een huur kandidaat te weigeren. Een overeenkomst is derhalve onderworpen aan de toestemming van de klant.
_ Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en/of wij niet gebonden, ook niet voor het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Opdracht:
Op deze opdracht zijn de NVM-voorwaarden van toepassing. Tevens verwijzen wij hiervoor naar onze eigen website.

Disclaimer:
_ Deze brochure is met zorg samengesteld aan de hand van de beschikbare gegevens en met de door de verhuurder aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
_ Op deze verhuur is ook de disclaimer beschreven op onze website van toepassing.
_ Tevens verwijzen we met betrekking tot deze verhuur naar de privacyverklaring beschreven op onze website.

Kijk voor meer foto's, voorwaarden en uitgebreide verhuurinformatie op onze eigen site!

Huurprijs

currency 1500.00

Woonoppervlakte

ambulance 61 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2011

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

170 m³

Ligging

In woonwijk en vrij uitzicht

Bouwjaar

2011

Cv-ketel

Gas gestookt combiketel uit 2011

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 1.500 per maand (exclusief servicekosten à € 65,00 /mnd)

Specifiek

Gedeeltelijk gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Cv-ketel

Warm water

Cv-ketel

Waarborgsom

€ 3.130 eenmalig

Energielabel

A

Voorzieningen

Lift, mechanische ventilatie, schuifpui en TV kabel

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

Soort appartement

Galerijflat (appartement)

Badkamervoorzieningen

Douche

Soort parkeergelegenheid

Openbaar parkeren

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid