user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Klingelbeekseweg

location Arnhem, Gelderland, Netherlands

currency
2150.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Project Landgoed Klingelbeek - Moestuinplein

BIJ INTERESSE DIENT U EERST EEN MOTIVATIEMAIL AAN TE LEVEREN.

Klingelbeek 82 wordt per direct te huur aangeboden. De huurprijs voor dit appartement van 147 m2 bedraagt € 2.150,-, exclusief € 221,-- servicekosten en € 98,-- retributiekosten. Deze laatste kosten zijn voor het onderhoud aan het landgoed.

LOCATIE
Landgoed Klingelbeek is prachtig gelegen in de bocht van rivier de Rijn. Onderdeel van de stad, maar toch het gevoel van wonen in de vrije natuur. Binnen 10 minuten fietst u naar de binnenstad van Arnhem en het centraal station. Op enkele minuten loopafstand zijn verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, en op steenworp afstand bevindt zich de N225 richting zowel Arnhem als Utrecht. Ook het mooie dorp Oosterbeek ligt om de hoek.

In het laagste deel van het landgoed, waar vroeger een beek was, is water het hoofdthema. Hier komen twee valleien samen bij de zwemvijver. Het badhuis siert de rand van de zwemvijver en hierin hierin wordt een verkleedruimte gerealiseerd.

MOESTUINPLEIN
Aan het Moestuinplein liggen de gebouwen Poorthuis, Tuinhuis en Rijnzicht. Het vierde gebouw krijgt een publieke functie; hier worden een sportstudio en een (kleinschalig) restaurant gevestigd.

TUINHUIS 
Het Tuinhuis heeft drie woonlagen met in totaal 7 appartementen, en een ruime kelder voor de bergingen. De parkeerplaats bevindt zich achter het Bosgebouw.

ENERGIE EN WARMTE
De woningen op Landgoed Klingelbeek worden volledig gasloos verwarmd door middel van een centrale houtpelletketel. De warmtelevering (voor zowel ruimteverwarming als tapwater) wordt verzorgd door Warmtebedrijf Arnhem. 

BEKEER TERREIN
Het landschap is door VIC landscapes aangelegd. Het gezamenlijke landgoed moet daarna onderhouden worden. Elke woning op het landgoed draagt bij aan de kosten voor het beheer. De hoogte van deze bijdrage verschilt per woning en is afhankelijk van de grootte van de woning, en het daarmee samenhangende aandeel in de gemeenschap. De bijdrage voor het beheer va het landgoed is verplicht. Deze kosten noemen wij retributiekosten.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze nieuwbouwafdeling!

Huurprijs

currency 2150.00

Woonoppervlakte

ambulance 147 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2022

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Extra kenmerken

Inhoud

426 m³

Bouwjaar

2022

Huurprijs

€ 2.150 per maand (exclusief servicekosten à € 221,0 /mnd)

Soort bouw

Bestaande bouw

Waarborgsom

€ 2.150 eenmalig

Energielabel

Niet beschikbaar

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Penthouse

Externe bergruimte

6 m²

Gebouwgebonden buitenruimte

23 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid