user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Stadhouderskade

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
2350.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

HEERLIJK MODERN EN LICHT 3-KAMER APPARTEMENT, GELEGEN OP EEN GELIEFDE LOCATIE IN DE POPULAIRE PIJP!

LIGGING/BEREIKBAARHEID
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt. Veel gezelligheid is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen bevindt de Albert Heijn zich op loopafstand. Ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp goed bereikbaar zowel met trein (Amsterdam Amstel/RAI), meerdere tramverbindingen en bovenal het nieuwe metrostation De Pijp dat op slechts 150 meter afstand ligt. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de ring A-10.

INDELING
U stapt binnen in de inpandige hal. De hal biedt toegang tot alle ruimtes. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer met open keuken gelegen. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur.
Middels openslaande deuren stapt u vanuit de woonkamer op het balkon met uitzicht over de altijd bruisende en populaire Stadhouderskade. Halverwege de hal treft u de badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel, de doucheruimte met mooie glazen deuren en een designradiator. Het separate toilet is verder in de hal gesitueerd.
Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gelegen. Vanuit één van de twee slaapkamers is het balkon aan de achterzijde (gelegen op het zuiden!) te bereiken.

OPPERVLAKTE
Woonoppervlakte: 76 m²

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en gas, water en licht.
Maximale huurperiode van 2 jaar.

BORG
Ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden.

OPLEVERING
Per direct

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen.
Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

SERVICEKOSTEN
€ 9,00

HUURPRIJS
€ 2.350,- per maand

INKOMENSEIS
Minimaal 2,5 x netto huur.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Keij & Stefels B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.
Huurder heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aanhuur makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Huurprijs

currency 2350.00

Woonoppervlakte

ambulance 76 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1906

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

198 m³

Bouwjaar

1906

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

CV-ketel

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

In overleg

Energielabel

B

Soort woning

Bovenwoning, Appartement

Servicekosten

€ 9

Voorzieningen

Douche

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid