user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Stadhouderskade

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
2850.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Heerlijk licht 3-kamer appartement, gelegen aan de Stadhouderskade in de populaire Pijp. Het appartement is gelegen op de begane grond, beschikt over twee slaapkamers en een zeer riante tuin op het Zuiden.

LIGGING/BEREIKBAARHEID
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt. Veel gezelligheid is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. Voor uw dagelijkse boodschappen bevindt de Albert Heijn zich op loopafstand. Ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is zeer sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp goed bereikbaar zowel met trein (Amsterdam Amstel/RAI), meerdere tramverbindingen en bovenal het nieuwe metrostation De Pijp dat op slechts 150 meter afstand ligt. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de ring A-10.

INDELING
Entree via eigen voordeur op de begane grond. Bij binnenkomst in de hal treft u gelijk aan de rechterzijde (voorzijde) de eerste (slaap)kamer. Halverwege de hal treft u een berging met wasmachine- en droger aansluiting, en het separate toilet.
Rechts in de hal, na de slaapkamer, treft u de badkamer. De luxe badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een ligbad en een inloopdouche. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is toegankelijk middels de woonkamer.
Aan het einde van de hal is de royale woonkamer met open keuken gesitueerd. Middels openslaande deuren is er toegang tot de zeer royale tuin gelegen op het zuiden.

OPPERVLAKTE
Woonoppervlakte: circa 79 m²
Tuin: circa 78 m²

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en gas, water en licht.
Maximale huurperiode van 2 jaar.

BORG
Ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden.

OPLEVERING
Per 1 februari 2024

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen.

Voorbehoud: Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

SERVICEKOSTEN
€ 9,00

HUURPRIJS
€ 2.850,00 per maand excl. gas, water, elektra en servicekosten

INKOMENSEIS
Minimaal 2,5 x netto huur.

DISCLAIMER
Deze informatie is door Keij & Stefels B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.
Huurder heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aanhuur makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Huurprijs

currency 2850.00

Woonoppervlakte

ambulance 76 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1883

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

198 m³

Bouwjaar

1883

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

CV-ketel

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

In overleg

Energielabel

B

Soort woning

Benedenwoning

Servicekosten

€ 9

Voorzieningen

Bad; Douche

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

Tuinbeschrijving

achtertuin

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid