user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Polderweg

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
763.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

BINNENKORT IN VERHUUR | POLDERBLOK IN AMSTERDAM OOST

Op de hoogte blijven? Meld je direct aan via "contact met de makelaar".

In de levendige wijk Oostpoort worden 54 duurzame middensegment woningen gebouwd. Deze woningen zijn met name bedoeld om Amsterdamse meerpersoonshuishouden een betaalbare woning te bieden in de stad. Hier wordt dan ook voorrang verleend aan personen met een sleutelberoep.

Polderblok is een bijzonder energieneutraal woongebouw. Je hebt hier de keuze uit twee- en driekamerappartementen van circa 39 m2 tot circa 75 m2. Dus altijd een woning die bij jouw wensen past. Het tweekamerappartement is een ideale woning voor als je bijvoorbeeld wilt gaan samenwonen in een ruimere variant. In het tweekamerappartement woon je uiterst comfortabel, voorzien van je eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en separaat toilet.

Architect Paul de Ruiter vond het belangrijk om te zorgen voor een goede balans tussen natuur en architectuur. Hierdoor komt het groene aspect volop terug in bijvoorbeeld de buitengevels, die
voorzien zijn van gevarieerde gevelbeplanting. Dit zorgt ook voor een unieke uitstraling. Op het dak zorgt een dynamische waterberging dat het regenwater wordt gebruikt voor de bewatering van de gevelbeplanting en de binnentuin. De meeste appartementen maken gebruik van zonne-energie. Daarnaast zijn alle appartementen in Polderblok zijn aangesloten op een bodemenergiesysteem (WKO). Het gebouw geeft de leefbaarheid in de omgeving Oostpoort letterlijk én figuurlijk een groene boost.

• 31 woningen met woonoppervlakten van circa 39 m2 tot circa 71 m2

• Tweekamerappartementen met hoog opleveringsniveau

• Indicatieve huurprijzen vanaf circa € 763 ,- tot circa € 1070 ,- per maand exclusief servicekosten. Let op, dit betreft een vooraankondiging, de huurprijzen worden later definitief vastgesteld.

• Verwachte oplevering medio 2023

• Een duurzaam en uniek gebouw

Polderblok is gebouwd op het voormalige terrein van de Oostergasfabriek, wat inmiddels is ontwikkeld tot een nieuw woon- en winkelgebied. Kenmerkend voor Oostpoort is een uitgebreid aanbod van winkels, scholen, horeca en cultuur in de direct omgeving. Ook kun je sporten bij Trainmore of Fit for Free en kun je genieten van een gezellig avondje uit bij de Q-Factory om de hoek.

Het gebouw is gebouwd aan de Polderweg, naast het Politiebureau en het Montessori College Oost. Direct aan het Linnaeusplantsoen, een groene zone naast de helling van het spoor. Je wandelt in een paar minuten naar het Oosterpark voor een picknick plek of een sportieve work-out.
In een kleine 10 minuten fiets je al in het centrum van Amsterdam, waar je kunt genieten van de meest uiteenlopende stadse activiteiten; heerlijk eten, bioscoop, wandelen, concerten, noem het maar op! Wil je de stad uit? Dan is Station Muiderpoort dicht in de buurt.

Voor meer informatie over de verhuur, de inkomenseisen en de voorwaarden, zie de FAQ op de verhuurwebsite.

Ben jij enthousiast geworden over het wonen in Polderblok? Reageer dan op deze advertentie (contact met de makelaar) met je naam en e-mailadres. Dan weet jij straks alles over Polderblok.

Let op: Inschrijven op een woning is uitsluitend mogelijk via de verhuurwebsite van Polderblok.

NB: Aan het beeldmateriaal (artist impressions) en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 763.00

Woonoppervlakte

ambulance 39 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2023

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

101 m³

Bouwjaar

2023

Soort bouw

Nieuwbouw

Beschikbaar

In overleg

Soort woning

Galerijflat

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

1

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid