user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement NDSM-Straat

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
1705.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Schijf u nu in op de projectwebsite om in aanmerking te komen voor een van deze bijzondere woningen.

Midden in het hart van de NDSM-werf, waar vroeger VOC-schepen werden gebouwd, waar mammoettankers van de helling rolden en waar op dit moment tal van festivals en andere culturele festiviteiten worden gehouden, ontstaat een plek die tot de verbeelding spreekt. Leven en Wonen staan hier centraal. Met het zicht op het IJ, werken in een nieuw stadsdistrict, maar ook koffie drinken om de hoek. Hier worden maar liefst 30 schitterende nieuwe huurappartementen gerealiseerd. Graag laten we je kennis maken met de huurappartementen van BinnenDok!

De 30 huurappartementen zijn onderdeel van BinnenDok, een gebouw bestaande uit twee woongebouwen en een kantoorgebouw, gelegen aan de NDSM-straat. Het totaal omvat 107 appartementen, waarvan er 30 bestemd zijn voor de verhuur. De koopappartementen zijn inmiddels verkocht. De 30 huurappartementen zijn voornamelijk 2- en 3-kamerappartementen en zijn tussen de 50m2 en 70m2 groot.

Type C
Gelegen op de hoek met uitzicht over het IJ
3 - kamerappartement
Woonoppervlakte van ca. 68 m2
Balkon van ca. 4 m2
Living met open keuken
Keuken van het merk Novitelli met inbouwapparatuur van Whirlpool
Twee slaapkamers
Badkamer met modern sanitair
Daktuin
De daktuin is een gezellige plek om buren en vrienden te ontmoeten. Een tuin voor werken, lunchen, spelen, moestuinieren, zonnen en over het IJ en de NDSM-werf mijmeren.

Bewoners van BinnenDok II ontmoeten elkaar straks in de gezellige daktuin, die op het parkeergebouw wordt aangelegd. Via de 7e verdieping in het woongebouw is de daktuin van ruim 200m² bereikbaar. Het ontwerp van de daktuin is gemaakt door Donker Design. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met het versterken van de grote biodiversiteit in de vorm van schuilplaatsen voor insecten en vogels, nestkasten en bij-vriendelijke beplanting. Voor de inrichting zijn de ontwerpers op zoek gegaan naar het maken van ‘besloten ruimtes’ door diverse sferen te creëren. Van oude dukdalven en hergebruikt hout worden bloembakken, zitelementen, banken en een enorme picknicktafel gemaakt. Met behulp van klimop langs staaldraden wordt de pergola de groene kroon op het parkeergebouw.

VOORDELEN VAN EEN GROEN DAK

Beperkend effect op de opwarming van steden
Een zuiverend effect op water en lucht
Een bijdrage aan de biodiversiteit in je directe omgeving
Een vergroening van het leefklimaat in stedelijk gebied

In BinnenDok II zijn straks 30 appartementen te huur. BinnenDok II maakt onderdeel uit van het gebouw BinnenDok bestaande uit totaal 107 appartementen, waarvan 77 appartementen inmiddels zijn verkocht. De 30 huurappartementen worden straks in zes types aangeboden voor verhuur.

Achter het gebouw BinnenDok wordt een parkeervoorziening gerealiseerd met 525 plaatsen. Daarnaast zijn er 70 fietsparkeerplekken voor Blok C. Via blok B (de koopappartementen) zijn deze plekken straks te bereiken.

Alle bewoners van BinnenDok kunnen elkaar straks ontmoeten in de gezellige daktuin, die op het parkeergebouw wordt aangelegd. Op de begane grond komen diverse (winkel)voorzieningen voor de bewoners en de buurt. De bouw van BinnenDok is in het voorjaar 2021 gestart.

De zes types die te huur worden aangeboden hebben een gemiddelde oppervlakte van ca. 60m2 (per type is dit verschillend) en hebben allemaal een balkon. De woningen worden allemaal netjes afgewerkt. Zo worden de wanden voorzien van een vliesbehang en wit gesausd en is de zwevende dekvloer voorzien van houten plinten. De vloer kun je helemaal naar eigen wens zelf plaatsen. De badkamer is voorzien van tegelwerk tot het plafond en ingericht met modern sanitair van Villeroy & Boch. De ingebouwde keuken is van Novitelli en heeft fraaie inbouwapparatuur van Whirlpool.

Voor de huurwoningen zijn meerdere fietsparkeerplekken beschikbaar en enkele appartementen krijgen tevens een externe berging toegewezen van gemiddeld ca. 6 m2.

Let op: In verband met het latere opleveren van de parkeergarage, zal het balkon van type X later opgeleverd worden. Dat komt omdat het balkon van dit type op de parkeergarage gelegen is.

Huurprijs

currency 1705.00

Woonoppervlakte

ambulance 69 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2022

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Extra kenmerken

Inhoud

179 m³

Ligging

Aan water, in woonwijk en vrij uitzicht

Bouwjaar

2022

Huurprijs

€ 1.705 per maand (exclusief servicekosten à € 65,00 /mnd)

Soort bouw

Nieuwbouw

Verwarming

Stadsverwarming

Waarborgsom

€ 1.770 eenmalig

Energielabel

A

Voorzieningen

Lift en mechanische ventilatie

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Portiekflat (appartement)

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid