user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Leidsegracht

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
4250.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Leidsegracht 15-I 1017NA Amsterdam

Wonen aan de gracht met LIFT, TWEE BADKAMERS, TWEE SLAAPKAMERS en een WERK/STUDEERKAMER?!

Wij bieden een uniek, ruim opgezet appartement aan in een fantastisch mooi monumentaal pand aan de Leidsegracht!
Het appartement is ca. 160 m2, heeft zeer hoge plafonds, heeft maar liefst 4 ramen aan de grachtzijde, er is een lift aanwezig, heeft 2 ruime slaapkamers met elk een privé badkamer en een werkkamer. Zeer ruim opgezet en gelegen op een TOP locatie.
Het appartement wordt geheel gemeubileerd opgeleverd maar kan in overleg ook ongemeubileerd verhuurd worden.

Indeling; prachtige hal op de begane grond, lift of trap naar de etage.
Eerste verdieping; ruime hal, separaat toilet, heerlijke woonkamer aan de achterzijde met uitzicht op de groene achtertuin, separate keuken voorzien van inbouw apparatuur, eet-/werk- of slaapkamer aan de voorzijde, ruime slaapkamer met toegang tot het Franse balkon met uitzicht op de gracht en toegang naar de badkamer (voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en toilet), ruime slaapkamer aan de achterzijde met tevens een badkamer (voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, wasruimte met wasmachine en droger).

Echt een heerlijk ruim gelijkvloers appartement met veel vierkante meters!

Bijzonderheden:

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Het object is opgemeten door een professionele organisatie en eventuele discrepanties in de gegeven metingen kunnen HHW Makelaars niet worden aangerekend. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om een eigen NEN 2580 meting te (laten) uitvoeren.

Huurprijs

currency 4250.00

Woonoppervlakte

ambulance 160 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1706

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

2

Extra kenmerken

Borg

€ 8.500

Inhoud

560 m³

Ligging

Aan een rustige weg; Aan vaarwater; Aan het water; In het centrum; In een woonwijk; Nabij het openbaar vervoer; Vrij uitzicht

Bouwjaar

1706

Interieur

Gestoffeerd of gemeubileerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

Per direct

Soort woning

Bovenwoning, Appartement

Voorzieningen

Bad; Lift; Toilet

Bijzonderheden

Monumentaal pand

Aantal woonlagen

1

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid