user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Distelweg

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
2080.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

BINNENKORT IN VERHUUR | TOLHUISKADE AMSTERDAM NOORD

Op de hoogte blijven? Meld je direct aan via "contact met de makelaar".

In Buiksloterham, een voormalig havengebied in Amsterdam, worden dit jaar 83 vrije sector huurappartementen gebouwd. Tolhuiskade bevindt zich in een bruisend nieuw stukje stad, op een inspirerende plek. Hier woon of werk je niet alleen, je maakt er onderdeel van uit! Tolhuiskade verbindt jou met de stad en geeft je de ruimte om te leven. Of je nu een fijne woonomgeving zoekt samen met je partner of alleen wilt genieten van dit dynamisch stukje Amsterdam. Samen met de andere bewoners bouw je hier aan een heerlijke toekomst.

Het gebouw aan de Tolhuiskade in Amsterdam is een opvallende, moderne en tijdloze woonplek, voorzien van een prachtige architectuur. Tolhuiskade wordt een carré-vormig gebouw met in totaal 83 duurzame huurwoningen. De kenmerkende trapgevel is licht en tijdloos.

Met ruime en lichte appartementen, een gemeenschappelijk dakterras en een gunstige locatie aan het water, biedt het gebouw een unieke en luxe woonsfeer. Daarnaast komen er in de plint van het gebouw commerciële ruimtes die zorgen voor verbinding met de bewoners en de buurt. Geniet vanuit jouw appartement van een adembenemend uitzicht over de stad en maak gebruik van de vele voorzieningen in Amsterdam. Ontdek deze fantastische woonplek in Tolhuiskade en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Je bent hier onlosmakelijk verbonden met de duurzaamheidsgedachte van dit gebied. Groen, hergebruik van water en waterbesparing vormen een wezenlijk onderdeel van je woon- en werkomgeving.

Tolhuiskade biedt stijlvolle appartementen met 2, 3 en 4 kamers van circa 48 m² tot 108 m². Deze fijne woningen zijn allemaal voorzien van een eigen woonkamer met keuken, slaapkamer(s), moderne badkamer en toilet.

Met uitstekende verbindingen naar het stadscentrum en een levendige buurt vol restaurants en winkels, is het de perfecte plek om te wonen in Amsterdam. Tolhuiskade is helemaal klaar voor de toekomst!

Je vind Tolhuiskade in Buiksloterham, aan de Noordelijke IJ-oever in Amsterdam. De voormalig scheepswerf verandert steeds meer in een levendige woon- en werkomgeving, maar waar de rijke historie nog altijd voelbaar is. Tegelijkertijd geniet je van het moderne stadsleven, met alle stedelijke voorzieningen op loop- en fietsafstand. Van vele leuke winkels en restaurants, tot scholen en musea tot een sportschool voor de deur. Bovendien is Tolhuiskade uitstekend te bereiken via weg, spoor en water. Binnen enkele minuten fiets je naar de ADAM-toren of naar de pont om de hoek.

We verwachten in midden Q1 2024 te starten met de verhuur en de eerste woningen in de zomer van 2024 (Q3) op te kunnen leveren.

• 9 royale vierkamerappartementen

• Vierkamerappartementen met woonoppervlakten van circa 108 m²

• Hoog opleveringsniveau

• Indicatieve huurprijzen vanaf circa € 2.080,- per maand (exclusief servicekosten). Let op, dit betreft een vooraankondiging, de huurprijzen worden later definitief vastgesteld.

• Verwachte oplevering Q3 / zomer 2024

Ben jij enthousiast geworden over het wonen in Tolhuiskade? Reageer dan op deze advertentie (contact met de makelaar) met je naam en e-mailadres. Dan houden wij jou op de hoogte van de voortgang!

Let op: Inschrijven op een woning is uitsluitend mogelijk via de verhuurwebsite van Tolhuiskade. We verwachten in Q1 2024 te starten met de verhuur.

NB: Aan het beeldmateriaal (artist impressions), plattegronden en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 2080.00

Woonoppervlakte

ambulance 108 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2024

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

281 m³

Bouwjaar

2024

Soort bouw

Nieuwbouw

Beschikbaar

In overleg

Soort woning

Galerijflat

Onderhoudsstaat

Zeer goed

Aantal woonlagen

1

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid