user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Beemsterstraat

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
1050.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

*** LET OP! Voor deze woning geldt een minimale leeftijd van 50 jaar of ouder. ***

Een nieuw gerenoveerd, gestoffeerd 3-kamer appartement van 77 m² gelegen op de 3e etage in Amsterdam, met balkon en inpandige berging.
Dit complex is uitermate gunstig gelegen! Amsterdam Noord; het groenste stadsdeel van Amsterdam. In de omgeving van de Beemsterstraat is er volop gelegenheid tot winkelen, onder meer in het nabij gelegen winkelcentrum Boven ’t Y. Op het Buikslotermeerplein wordt er vrijwel dagelijks een markt gehouden. Op loopafstand vindt je bovendien enkele bushaltes, zodat je in korte tijd in het centrum van Amsterdam bent.

Via de IJdoornlaan ben je met de auto via een directe aansluiting binnen no time op de rondweg en de autosnelwegen naar Zaandam Hilversum, Utrecht en Den Haag.

Per 01 juni beschikbaar!

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 maand waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in een woning in dit complex, neem dan contact met ons op. Wij adviseren online te reageren, stuur met je reactie jouw netto maandsalaris mee zodat wij kunnen kijken of je in aanmerking komt voor deze woning!

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 1050.00

Woonoppervlakte

ambulance 74 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1969

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Bouwjaar

1969

Looptijd

Minimaal 12 maanden

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-06-2023

Energielabel

B

Soort woning

Galerijflat

Voorzieningen

Lift

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid