user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Barajasweg

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
3200.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

De ware hotelbeleving.

Zeer exclusief appartement van 132 m2 met een royaal balkon van 7 m2 op de 17e etage van Vertical. Het luxe afgebouwde appartement wordt verhuurd inclusief stoffering, een parkeerplaats en fietsstallingsplaatsen. De woning heeft een woonkamer met ramen op de hoek van circa 65 m2 en drie slaapkamers.
Wonen in Vertical, met name op hoogte, is een on-Nederlandse ervaring. De beleving en uitstraling van het gebouw, de vergezichten, de gastenkamers, de gym en de algemene leefruimte met daktuin.

De 17e etage is wolkenkrabber-niveau voor Amsterdamse begrippen, het uitzicht over de stad, over het IJ en tot ver buiten de stad is fenomenaal. Als de lichten van de stad aangaan, wordt het zelfs nog mooier. De stad ligt aan je voeten.

In de directe omgeving zijn mogelijkheden voor buitensporten aanwezig, parken en sportvelden, maar ook het Centrum en West zijn op korte afstand. De Ring A-10 en Schiphol zijn goed te bereiken met openbaar vervoer of met de eigen auto.

Het appartement is luxe afgewerkt in een lichte en intieme kleurstelling. De woning is voorzien van een luxe keuken met kookeiland en alle apparatuur.

De drie slaapkamers zijn alle van goed formaat. Er is een complete badkamer met dubbele wastafel, ligbad, 2e toilet en inloopdouche.

Bijzonderheden:

Maakt u snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We leiden u graag persoonlijk rond.

De woning is ingemeten conform NVM Meetinsctructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Huurprijs

currency 3200.00

Woonoppervlakte

ambulance 132 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark
Auto garage: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2022

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

432 m³

Bouwjaar

2022

Isolatie

Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, Dakisolatie, Driedubbele beglazing, Muurisolatie

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Volledige vloerverwarming, Warmtepomp

Warm water

Centrale verwarming

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

A++

Soort woning

Bovenwoning, Appartement

Voorzieningen

Bad; Lift; Douche; Bergruimte; Toilet

Bijzonderheden

Mindervalide woning, Seniorenwoning

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid