user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Aidaplein

location Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1295.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

RUIM APPARTEMENT TE HUUR OP NEGENDE ETAGE VAN DIT COMPLEX AAN DE AÏDAPLEIN TE ALPHEN AAN DEN RIJN

U bereikt de voordeur van dit ruime appartement op de 9e etage via de lift en galerij.Via de hal betreedt u de ruime en lichte woonkamer welke in 2017 is voorzien van nieuwe keuken, nieuw verfwerk en nieuw laminaat. De woonkamer met open keuken is zeer licht door de grote raampartij in de woning. Hierdoor heeft u tevens een geweldig uitzicht over Alphen aan den Rijn.De keuken is voorzien van alle basisapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een oven.

Naast de keuken vindt u een tweede deur welke uit de woonkamer leidt naar een algemene hal welke de overige kamers in de woning met elkaar verbindt. Beide slaapkamers zijn aan de buitenzijde gesitueerd met beide grote raampartijen voor wederom enorm veel licht. De 3e kamer is niet te gebruiken als slaapkamer maar kan prima functioneren als inloopkast.

De badkamer biedt een een douche, wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Het toilet is apart gerealiseerd en is tevens te bereiken via de eerder genoemde hal.

BIJZONDERHEDEN:

SELECTIEPROCEDURE:

Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Heeft u interesse in deze huurwoning? Neem dan contact op met Rotsvast Zoetermeer voor het maken van een afspraak!

Huurprijs

currency 1295.00

Woonoppervlakte

ambulance 80 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

1960

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 1.295

Bouwjaar

1960

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

Per 01-12-2023

Soort woning

Bovenwoning, Appartement

Voorzieningen

Lift; Toilet

Aantal woonlagen

1

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid