user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Kerkgracht

location Almere, Flevoland, Netherlands

currency
1050.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image
Leuk appartement te huur met balkon, gelegen op de bovenste etage van een klein complex met 11 energiezuinige appartementen. Het appartement is voorzien van inbouwkeuken, badkamer en PVC-vloerbedekking. Het appartement is nog zo goed als nieuw, het complex is in november 2022 opgeleverd.

Inschrijven kan alleen via de “plan een bezichting” knop op Funda.

De entree van de woningen is aan de Kerkstraat gelegen. Het appartement wat nu te huur wordt aangeboden is naar de achterzijde georiënteerd en heeft een balkon op het zuiden. Gratis parkeren kan in het omliggende openbaar gebied.

Dit luxe afgewerkte appartement heeft een complete inbouwkeuken en is voorzien van een PVC vloerbedekking en witte wandafwerking. Dit betekent dat je zonder verder te hoeven klussen, direct de woning kunnen betrekken.

Het appartement beschikt over een eigen fietsenberging op de begane grond.
De woning is zeer energiezuinig gebouwd en beschikt over een warmtepomp, een Warmte-Terugwin-Unit, vloerverwarming welke ook kan koelen en 4 zonnepanelen. Hier is het nog zuinig stoken. De woningheeft een energie label van A++.
Het appartement beschikt niet over een gasaansluiting. Als huurder dien je zelf een contract af te sluiten voor water en elektra en de gewenste glasvezel of kabel aansluiting.

Voor de snelle beslisser biedt vertrekkende huurder diverse zaken en meubilair ter overname aan.

Servicekosten
De servicekosten zijn voor alle appartementen € 50,- per maand. In de servicekosten zit bijvoorbeeld schoonmaakkosten algemene ruimtes en ramen lappen en het onderhoud van de warmtepomp en WTW-unit.

Oplevering
Per 1 februari kun je intrek nemen in je nieuwe appartement.

Inschrijven
Geselecteerde kandidaten wordt nadat de relevante documenten zijn ontvangen en goedgekeurd de mogelijkheid geboden het appartement te bekijken.

Hoe maak ik kans op een appartement?
Belangstellenden kunnen zich inschrijven. Dit kan alleen via Funda, via de contactpagina van het appartement waarvoor je je in wilt schrijven. Je ontvangt daarna een inschrijfformulier. Andere aanvragen worden NIET in behandeling genomen. Potentiële kandidaten kunnen, nadat hierom gevraagd wordt de gevraagde stukken aanleveren. Het kan zijn dat je eerst op de reservelijst wordt geplaatst. Alle geïnteresseerden worden geïnformeerd over de uitkomst.

Over de toewijzingsprocedure kan niet worden gecorrespondeerd. Alle rechten zijn in deze voorbehouden aan de verhuurder.

Zijn er, naast de maandhuur, nog andere kosten?
Naast de maandhuur betaal je als huurder nog aanvullende servicekosten. De servicekosten zijn op basis van voorschot en bedragen bij aanvang € 50,00 per maand. Hierin zit bijvoorbeeld inbegrepen de schoonmaakkosten voor de algemene ruimtes van het appartementencomplex. Daarnaast worden er kosten in rekening gebracht voor algemene systemen.
Zelf dien je te zorgen dat je je aansluit voor elektra en water (de appartementen hebben geen gas) en indien gewenst een abonnement afsluit voor internet, telefonie of televisie.

Ook moet je een waarborgsom betalen. Deze bedraagt twee keer de maandhuur plus servicekosten.

Geldt er een inkomenseis?
Ja, om te kunnen huren heeft u een vast inkomen, dat wil zeggen een arbeidscontract voor onbepaalde tijd of tenminste een intentieverklaring van uw werkgever, u bent tenminste twee jaar zelfstandig ondernemer, of u geniet een (vaste) uitkering. Door verhuurder is een inkomenseis vastgesteld van dertig keer de maandhuur plus servicekosten aan netto jaar inkomen inclusief vakantiegeld en dertiende maand. Vaste lasten als alimentatie dienen in mindering te worden gebracht. Dit betekent dat bij bijvoorbeeld een maandverplichting van € 1.100,- inclusief servicekosten, een jaar inkomenseis geldt van € 33.000,- netto.
Er wordt gecontroleerd of het opgegeven inkomen klopt en er wordt gecontroleerd conform de Wet ter voorkoming Witwassen en Financiering Terrorisme (WWFT). Verder wordt er een creditcheck uitgevoerd.

Huren
Om in aanmerking te komen om te huren in dit complex, is het noodzakelijk dat elke potentiële huurder een aantal documenten aanlevert.

Om na de eerste selectie in aanmerking te komen voor een appartement, krijgt u van Estatum makelaardij de uitnodiging de volgende documenten aan te leveren;

Algemeen:
– Een geldig identiteitsbewijs

Indien in loondienst:
– Werkgeversverklaring
– UWV inkomensoverzicht (inloggen UWV)
– Bankafschrift met de meest recente salarisbetaling

Indien zelfstandig ondernemer:
– Balans, winst- en verliesrekening over de twee meest recente volledige boekjaren
– Bankafschrift met de drie meest recente salarisbetalingen
– Accountantsverklaring
– Belastingaangifte van twee meest recente jaren
– Uittreksel uit het Kamer van Koophandel register

Bij pensionering of uitkering ontvangen wij graag een jaaropgave en een afschrift van de meest recente bankbetaling.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen via de “plan een bezichting” knop op Funda.

Locatie

De appartementen liggen vrijwel in het centrum van Almere Haven en de winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn te vinden in de directe omgeving. De gezellige 'Havenkom' met alle horecagelegenheden en het strand vind je ook in de buurt en ook het busstation is op loopafstand.

Almere
Almere, stad van verrassingen
Gelegen aan het Markermeer, IJmeer en Gooimeer ligt Almere. Het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur bieden allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen. Hoger onderwijs en een internationale school vindt u ook gewoon in Almere.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Estatum makelaardij is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie over producten en diensten die door Estatum makelaardij worden aangeboden. Wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder voorafgaande mededeling, ook de teksten en informatie op Funda.

Huurprijs

currency 1050.00

Woonoppervlakte

ambulance 46 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2022

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

154 m³

Ligging

In centrum

Bouwjaar

2022

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Huurprijs

€ 1.050 per maand (servicekosten onbekend)

Specifiek

Gedeeltelijk gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

Gehele vloerverwarming, warmte terugwininstallatie en warmtepomp

Warm water

Zonneboiler

Waarborgsom

€ 2.200 eenmalig

Energielabel

A++

Voorzieningen

Elektra

Schuur/berging

Box

Aantal badkamers

1 badkamer en 1 apart toilet

Balkon/dakterras

Balkon aanwezig

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

Soort appartement

Bovenwoning (appartement)

Externe bergruimte

3 m²

Badkamervoorzieningen

Douche en toilet

Soort parkeergelegenheid

Openbaar parkeren

Gebouwgebonden buitenruimte

7 m²

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid