user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Schinkelwaard

location Alkmaar, Noord-Holland, Netherlands

currency
653.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Beschikbaar per 1 oktober 2023

Een comfortabel apartement van ca. 38 m² op de eerste verdieping.

Ben jij op zoek naar een fijne woning voor jezelf? Dan is dit appartement echt iets voor jou! En mooi meegenomen: het appartement wordt opgeleverd met een nette vloerafwerking en rolgordijnen. Daar hoef jij alvast niet meer over na te denken.

De luxe, moderne keuken bevindt zich in het woon/slaap gedeelte van de woning. Je maakt dus de beste gerechten, gewoon vanuit je eigen woning.

Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de badkamer met wastafel en douche met thermostatische mengkraan. Het toilet bevindt zich vlak naast de entree van de studio.

Je hebt de mogelijkheid om een parkeerplek te huren in de ondergrondse parkeergarage. De kosten hiervan zijn € 50,- per maand. Ook kun je gebruik maken van de overdekte fietsenstalling.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

• Huurprijs: € 653,- per maand

• Servicekosten: € 154,- per maand. (inclusief, witgoed)

• Stofferingskosten: € 9,- per maand

• Parkeerplek optioneel: € 50,- per maand.

• De waarborgsom bedraagt standaard 1 maand de huur. Echter kan er in voorkomen de gevallen een borg gevraagd worden bijvoorbeeld bij zelfstandig ondernemers, expats en/of bij tijdelijke arbeidsovereenkomsten.

In Wij Huiswaard woon je middenin de stadse gezelligheid en met alle voorzieningen bij de hand. Vanuit je appartement of studio ben je zo in het historische en gezellige centrum van Alkmaar. Het pand ligt daarbij pal naast NS-station Alkmaar-Noord, waar vandaan je een prima OV-verbinding hebt naar Amsterdam en Haarlem! En reis je liever met de auto? Dan rijd je zo de A9 richting Amsterdam op.

Wooncomplex Wij Huiswaard is een heerlijke plek om te wonen. De 49 woonstudio’s en appartementen variëren in grootte van ruim 27 m² tot 59 m². Een aantal woningen op de begane grond heeft een eigen terras van minimaal 15 m². Je woont in een moderne, sfeervolle en veilige omgeving mét camerabeveiliging.

Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van 12 kalendermaanden geldt er een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Om een woning te huren kun je de volgende inkomenseis als richtlijn aanhouden:

• Het bruto maandinkomen is minimaal 3x de maandhuur excl. servicekosten. Of het jaarinkomen inclusief vakantiegeld en een vaste 13e maand is minimaal 36x huur excl. servicekosten.

• Beide inkomens mogen voor 100% meegeteld worden in het gemeenschappelijke inkomen.

• Garantstelling van ouders is alleen mogelijk indien de huurder voor minimaal 75% zelfstandig voldoet aan de inkomenseis.

• Studiefinanciering / DUO mag als extra inkomen mee worden gerekend.

Wil je deze studio graag huren, een bezichtiging inplannen en voldoe je aan de inkomenseis?

Reageer dan via de button 'Contact met de makelaar' en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan van ons een mail met de vervolgstappen. Inschrijving is uitsluitend mogelijk via de website van Wij Wonen.

De gepresenteerde foto's zijn van een vergelijkbaar appartement. Aan deze foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs

currency 653.00

Woonoppervlakte

ambulance 38 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Bouwjaar:

2016

Binnenruimte

Aantal kamers:

1

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 767

Inhoud

150 m³

Bouwjaar

2016

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Energielabel

B

Soort woning

Portiekflat

Servicekosten

€ 154

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid