user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Ganzeneiland

location Moordrecht, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1495.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

ZEER RUIME EN GOED ONDERHOUDEN GEZINSWONING BESCHIKBAAR IN KINDVRIENDELIJKE BUURT MOORDRECHT

Aan het Ganzeneiland te Moordrecht vindt u deze goed onderhouden gezinswoning met maar liefst drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping van het pand. De woning wordt u aangeboden voor een bepaalde tijd van maximaal 24 maanden.

Bij binnenkomst betreedt u de centrale hal met garderobe, toilet, toegang tot de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer is zeer ruim en geniet veel lichtinval dankzij de grote schuifpui aan de achterzijde van de woning. Naast de woonkamer vindt u tevens een ruime, open leefkeuken met mogelijkheden om een eethoek te realiseren en een ruime zithoek, welke enige privacy biedt t.o.v. de woonkamer.

De moderne keuken, gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de straat, biedt meer dan voldoende werk- en kastruimte. Tevens is de noodzakelijke apparatuur aanwezig, waarbij u dient te denken aan een 6-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven en gootsteen met mengkraan. De L-vormige keuken is daarnaast uitgebreid met een 'schiereiland' met aanvullende kast- en werkruimte.

Op de eerste verdieping vindt u een drietal slaapkamers. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De masterbedroom is voorzien van een inloopkast en airconditioning en biedt daarnaast ruimte voor een het creëren van een zithoek.

De kinderkamer is aan de voorzijde van het pand gerealiseerd en gemakkelijk in te richten als tweede slaapkamer. De derde slaapkamer is momenteel ingericht als kantoor met enige kastruimte, maar ook deze kamer is natuurlijk gemakkelijk in te richten als slaapkamer. De inrichting en het gebruik laten wij graag aan de nieuwe bewoners.

De moderne badkamer, tevens op de eerste verdieping gerealiseerd, is stijlvol ingericht met een ruime inloopdouche, toilet, tweetal wasbakken en handdoekenradiator.

Belangrijk verkoopargument voor deze huurwoning is de ruime achtertuin. U vindt hier een gezellig terras en tevens een ruime zithoek. Daarnaast vindt u hier enige bergruimte in de vorm van een houten schuur.

Al met al bieden wij u met deze woning een opvallend ruime, goed onderhouden huurwoning aan welke zich in een kindvriendelijke wijk van Moordrecht bevindt. Dankzij de goede staat van onderhoud is de woning instapklaar voor de nieuwe huurders en daarmee ideaal voor de huurder welke op zoek is naar tijdelijke overbrugging!

BIJZONDERHEDEN:

SELECTIEPROCEDURE:

Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Heeft u interesse in deze huurwoning? Neem dan contact op met Rotsvast Gouda voor het maken van een afspraak!

Huurprijs

currency 1495.00

Woonoppervlakte

ambulance 132 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Bouwjaar:

1998

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 1.495

Inhoud

297 m³

Ligging

Aan het water; In een woonwijk

Bouwjaar

1998

Interieur

Gestoffeerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-12-2023

Energielabel

B

Soort woning

Tussenwoning, Eengezinswoning

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

2

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

Roken toegestaan

Nee

Soort parkeergelegenheid

Openbaar

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid