user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Huis Achter de Vismarkt

location Gouda, Zuid-Holland, Netherlands

currency
1295.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

AUTENTHIEKE WONING VOOR 6 MAANDEN BEPAALDE TIJD BESCHIKBAAR

Gelegen aan de gezellige straat Achter de Vismarkt vindt u deze mooi renoveerde woning.

Via de hal komt u binnen in de lichte keuken met keukeneiland.

De keuken is van alle gemakken voorzien met diverse inbouwapparatuur, zoals inductie kookplaat, vaatwasser, oven, afzuiger en koel-vriescombinatie.

Aan de achterzijde van de woning treft u de woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige tuin. Via de tuin kunt u de berging betreden. Het toilet is via de woonkamer te betreden.

Middels de trap welke is gelegen in de hal komt u op de eerste etage binnen in het ruime kantoor, welke twee etages hoog is. Aan de achterzijde van de eerste etage heeft u de eerste slaapkamer en de badkamer gelegen.

De badkamer is voorzien van een ruime wastafel met twee kranen en een inloopdouche.

Via het kantoor kunt u ook naar de open tweede etage, waar u de tweede slaapkamer met los bad treft.

BIJZONDERHEDEN:

SELECTIEPROCEDURE:

Rotsvast bepaalt op basis van binnenkomende mail welke kandidaten er het eerst hebben gereageerd. Gezien de naar schatting grote aantallen reacties kunnen niet alle kandidaten worden uitgenodigd. Deze mail dient ten minste de volgende informatie te bevatten:

Reacties welke niet aan deze eisen voldoen worden niet in behandeling genomen.

Uitnodiging op volgorde van binnenkomende mail en voor een bezichtigingsronde geldt: vol=vol

Na bezichtiging wordt gescreend op inkomen en betrouwbaarheid in diverse (openbare) registers. Huurder dient deze screening volledig en succesvol te doorlopen en af te ronden met 5 sterren, de beste score in onze screeningstool (Properize). De keuze om de woning aan kandidaten te verhuren is geheel aan eigenaar woning. Indien meerdere kandidaten de screening succesvol doorlopen, wordt de keuze gebaseerd op zowel inkomen, screening als persoonlijke situatie huurder. U heeft als huurder de mogelijkheid uw persoonlijke situatie toe te lichten tijdens de screening.

Kandidaten die de woning niet krijgen toegewezen na screening, hebben het recht op nadere uitleg en uiteraard kunnen zij het screeningsrapport inzien.

LET OP: Rotsvast behartigt de belangen van eigenaar, welke belang heeft bij verhuur per beschikbare datum. Bij een volledig doorlopen screening zal Rotsvast een dossier direct voorstellen aan eigenaar. Indien een dossier reeds is geaccepteerd, worden dossiers die hierna volledig binnenkomen niet meer meegenomen in het proces. Het is de verantwoordelijkheid van kandidaat-huurders om zo snel mogelijk een compleet dossier aan te leveren. Rotsvast zal huurders niet actief informeren over de voortgang van het lopende screeningsproces van andere kandidaat-huurders. In een overspannen woningmarkt gaat Rotsvast er van uit dat kandidaat-huurder zich bewust zijn van het belang om tijdig te handelen.

Heeft u interesse in deze huurwoning? Neem dan contact op met Rotsvast Zoetermeer voor het maken van een afspraak!

Huurprijs

currency 1295.00

Woonoppervlakte

ambulance 86 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 1

Woningtype

bedroom Huis

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Huis

Bouwjaar:

1900

Binnenruimte

Aantal kamers:

2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Borg

€ 1.295

Bouwjaar

1900

Interieur

Gemeubileerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per 01-10-2023

Inkomenseis

€ 3.885

Soort woning

Tussenwoning, Eengezinswoning

Bijzonderheden

Monumentaal pand

Huurovereenkomst

Tijdelijke verhuur

Roken toegestaan

Nee

Huisdieren toegestaan

Nee

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid