user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Gildepad

location Haaren, Noord-Brabant, Netherlands

currency
2000.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Een ruim appartement met als optie bedrijfsruimte erbij van 150m2…!

Gelegen in Haaren ligt dit fraaie en ruime appartement aan het Gildepad. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 150m2 met tot optie een bedrijfsruimte ernaast van 150m2. Unieke kans om werken en wonen te combineren. Ook beschikt het pand over veel ramen waardoor je veel lichtinval hebt zowel bij je woongedeelte als bij de bedrijfsruimte!

Het zou ideaal zijn voor o. a. ICT’ers, kunst, magazijn/opslag, schoonheidsspecialiste, tandarts, kantoor ect! Op de fotos kun je zien dat er en tussendeur is naar het bedrijfspand toe. Ook heeft het bedrijfspand een eigen ingang waar gebruik van gemaakt kan worden, zo hoeven de gasten niet door uw eigen woning heen.

Gildepad is gelegen in de buurt Haaren. Dit dorp ligt precies tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Ideaal je bent zo op de snelweg naar de grote steden denk aan Utrecht, Eindhoven, Waalwijk en Amsterdam. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. Er is parkeergelegenheid voor de deur aanwezig!

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Haaren, loopafstand van de supermarkt. De woning kan gehuurd worden met of zonder de extra bedrijfsruimte. De huurprijs zal uiteraard afhangen of het perceel in totaal wordt gehuurd of gedeeltelijk. U als huurders kunt aangeven of u de voorkeur heeft om het pand all-in (Gas, water,licht en internet) te willen huren of kaal? Dit in overleg!

Interesse? Kom vooral een kijkje nemen naar het pand. Wil u graag advies hoe u dit zo goed mogelijk een invulling kunt geven wat betreft het wonen en werken. Neem dan vooral contact met ons op dan kunnen we u daarin adviseren.

We kijke uit naar uw reactie!

Huurprijs

currency 2000.00

Woonoppervlakte

ambulance 150 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Balkon: checkmark
Opslag: checkmark
Parkeerplaats: checkmark

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

4

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Looptijd

Minimaal 12 maanden

Interieur

Gemeubileerd

Soort bouw

Bestaande bouw

Beschikbaar

Per direct

Voorzieningen

Bergruimte; Toilet

Huurovereenkomst

Onbepaalde tijd

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid