user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Valeriusstraat

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
2750.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Op een toplocatie in het chique Oud-Zuid is dit adembenemende dubbele bovenhuis van ca. 139m2 aan de Valeriusstraat. De woning is voorzien van maar liefst drie slaapkamers en als kers op de taart beschikt de woning over diverse balkons. Hier kan je genieten van het buitenleven, midden in het bruisende centrum van Amsterdam.

Beleef Amsterdam in een statig pand waar de stad om bekend om staat. De woning is centraal gelegen in Amsterdam Oud-Zuid, op loopafstand van het Vondelpark en tal van winkels, luxe boetieks, restaurants en cafés bevinden zich in de directe omgeving. Ook de Britse school is om de hoek, net als diverse andere uitstekende scholen.

Indeling
Het bovenhuis heeft een ingang geheel in stijl met originele lambrisering en vloer, die leidt naar de entree op de tweede verdieping. Het eerste dat opvalt bij binnenkomst in de woonkamer is het lichte karakter, gecombineerd met de bijzondere details van een doordachte interieurafwerking en design. Het huis is vrijwel volledig voorzien van houten vloeren.

Aan de voorzijde van het woongedeelte is de klassieke erker met prachtig zicht over de Valeriusstraat. Binnen de ruime woonkamer is het ook mogelijk om een aparte studeerkamer te creëren.

De moderne open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een vijfpits-gasfornuis met grote oven, afzuigkap, vaatwasser en voldoende opbergruimte. Door de open indeling is er de mogelijkheid om tijdens het koken in de buurt van de gasten te blijven of een oogje in het zeil te houden op de kinderen. Aangrenzend bevindt zich een het balkon: het is een genot om te dineren aan de grote eettafel, terwijl de late zonnestralen hierop schijnen.

Via de charmante houten trap met elegante sisalvloerbedekking in de hal, met separaat toilet, is de derde verdieping te bereiken met maar liefst drie volwaardige slaapkamers én een grote badkamer. De master bedroom ligt aan de achterzijde, heeft fijne inbouwkasten en openslaande deuren naar het balkon voor een gezellig uitzicht en verfrissend ochtendbriesje.

Tijdens een regenachtige middag is het genieten in een warm, stomend bad terwijl de regen tegen het badkamerraam tikt. Is er haast geboden, dan biedt de inloop-regendouche uitkomst. De badkamer is keurig betegeld en heeft een dubbele wastafel met meubel. Het toilet is separaat.

Tot slot bevindt zich op deze verdieping nog een aparte wasruimte.

Omgeving:
De Valeriusstraat is een gezellige en rustige straat in het populaire Oud-Zuid in de Willemsparkbuurt. Het is precies gelegen tussen de Schinkelbuurt en Museumkwartier. De bruisende buurt heeft een verscheidenheid aan één van de beste restaurants en cafés, zoals Ron Gastrobar, Dignita, Carter en Blauw Amsterdam. Het Vondelpark bevindt zich op loopafstand; perfect voor een wandeling met de hond of rondje hardlopen. De meest luxueuze boutieks zijn te vinden op de Willemsparkweg, Cornelis Schuytstraat en P.C. Hooftstraat. Het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Museumplein zijn ook op loopafstand.

De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (Haarlemmermeerstation, zowel tram als bus) en met de auto; de A10 is bereikbaar in enkele minuten.

Bijzonderheden:

On a prime location in the chic Oud-Zuid is this breathtaking double upper house of approx 139m2 on the Valeriusstraat. The house has no less than three bedrooms and as icing on the cake, the house has several balconies. Here you can enjoy the outdoors in the middle of the bustling center of Amsterdam.

Experience Amsterdam in a stately building that the city is known for. The property is centrally located in Amsterdam Oud-Zuid, within walking distance of the Vondelpark and numerous stores, luxury boutiques, restaurants and cafes are in the immediate vicinity. The British school is also around the corner, as are several other excellent schools.

Layout
The upper house has an entrance entirely in style with original paneling and flooring, leading to the entrance on the second floor. The first thing to notice upon entering the living room is the bright character, combined with the special details of thoughtful interior finishing and design. The house has almost entirely wooden floors.

At the front of the living area is the classic bay window with beautiful views over Valeriusstraat. Within the spacious living room it is also possible to create a separate study.

The modern open kitchen is fully equipped, including a five-burner gas stove with large oven, hood, dishwasher and plenty of storage space. The open layout allows you to stay near guests while cooking or keep an eye on the children. Adjacent is a the balcony: it is a pleasure to dine at the large dining table while the late sun rays shine on it.

Through the charming wooden staircase with elegant sisal flooring in the hall, with separate toilet, you can reach the third floor with three full bedrooms and a large bathroom. The master bedroom is located at the rear, has fine built-in closets and French doors to the balcony for a cozy view and refreshing morning breeze.

On a rainy afternoon, enjoy a warm, steaming bath while the rain taps against the bathroom window. If you are in a hurry, the walk-in rain shower offers a solution. The bathroom is nicely tiled and has a double sink with cabinet. The toilet is separate.

Finally, there is a separate laundry room on this floor.

Surroundings:
Valeriusstraat is a cozy and quiet street in popular Old South in the Willemspark neighborhood. It is located exactly between the Schinkelbuurt and Museumkwartier. The bustling neighborhood has a variety of one of the best restaurants and cafes, such as Ron Gastrobar, Dignita, Carter and Blauw Amsterdam. The Vondelpark is within walking distance; perfect for a walk with the dog or run around. The most luxurious boutiques can be found on Willemsparkweg, Cornelis Schuytstraat and P.C. Hooftstraat. The Rijksmuseum, Van Gogh Museum and Museumplein are also within walking distance.

The property is easily accessible by public transport (Haarlemmermeer station, both streetcar and bus) and by car; the A10 can be reached in a few minutes.

Details:

Huurprijs

currency 2750.00

Woonoppervlakte

ambulance 139 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 3

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

5

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

376 m³

Bouwjaar

1906-1930

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

CV-ketel

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

In overleg

Soort woning

Bovenwoning

Voorzieningen

Bad; Douche; Toilet

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid