user_iconInloggen
currency
0
chevron
currency
Geen maximum
chevron

Appartement Molenbeekstraat

location Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

currency
1450.00 / mnd

Contacteer verhuurder

contact_image

Omgeving:
Gelegen in Amsterdam ligt dit karakteristieke 3-kamer appartement in de Molenbeekstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 70 m2, is gebouwd in 1930.

Uniek wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Molenbeekstraat 18-1 is gelegen in de buurt Scheldebuurt West. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Bijzonderheden:

Heeft deze woning uw aandacht getrokken en wilt u de woning bezichtigen, maak dan een afspraak met ons kantoor!

Molenbeekstraat 9-2 1078 XA in Amsterdam

Environment:
This characteristic 3-room apartment is located in Amsterdam in the Molenbeekstraat. The apartment has a living area of ??70 m2, was built in 1930.

Unique living in Amsterdam. That works well in this neighborhood. Molenbeekstraat 18-1 is located in the Scheldebuurt West neighbourhood. The neighborhood has relatively many young residents between the ages of 25 and 44. Furthermore, it is a relatively quiet neighborhood in terms of population density.

The house is easily accessible with many amenities nearby. Located within cycling distance of the center of Amsterdam, walking distance from a supermarket and walking distance from a train station. In addition, the nearest exit road in the vicinity is only a 2-minute drive away.

Layout: the house consists of three rooms, two of which are bedrooms. In addition, there is a bathroom and a separate toilet in the house.

Particularities:

If this house has caught your attention and you want to view the house, make an appointment with our office!

Huurprijs

currency 1450.00

Woonoppervlakte

ambulance 70 m2

Aantal slaapkamers

bedroom 2

Woningtype

bedroom Appartement

Overzicht

Status

Te huur

Buitenruimte

Bouw

Type woonruimte:

Appartement

Binnenruimte

Aantal kamers:

3

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Extra kenmerken

Inhoud

189 m³

Bouwjaar

1906-1930

Soort bouw

Bestaande bouw

Verwarming

CV-ketel

Warm water

CV-ketel

Beschikbaar

In overleg

Soort woning

Bovenwoning

Onderhoudsstaat

Goed

Aantal woonlagen

1

w
Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacybeleid